Cum arată Centrul național de stocare a vaccinului COVID-19 - FOTO din interior
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Vă prezentăm o galerie cu fotografii de la Centrul național de stocare a vaccinului COVID-19 de la sediul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, Centrul național de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” și a spus că este „impresionat” ce s-a realizat, recomandând românilor să se vaccineze.

„Am vizitat centrul de depozitare pentru dozele de vaccin care vor începe să vină deja imediat după Crăciun aici, la Cantacuzino. S-a creat un centru special. Toate dozele de vaccin vor veni inițial aici și de aici vor fi distribuite în țară. Este impresionant ce s-a realizat de la ultima vizită (...) aici s-a realizat o sală cu totul nouă pentru tipul de vaccin care necesită păstrare la temperatură joasă, s-a realizat un flux pentru vaccin pentru personal, totul ca la carte. Acest container este o mostră, dar care poate fi replicat rapid de Centrul de Vaccinare, un container care poate fi folosit în zonele unde nu există altă posibilitate”, spune președintele Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel