Cum arată cel mai frumos bărbat din Spania / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Frumusețea este relativă și stă în ochii privitorului, dar cum arată cel mai frumos bărbat din Spania?

Antonio Company a câștigat „Mister International Spain 2023”. S-a născut în 1996 și este din Insulele Baleare.

Tânărul, care se descrie ca fiind liniștit, respectuos și sincer, are printre alte talente abilitatea de a defila, scrie 20min.es. Antonio Company a studiat management hotelier internațional. Spune că și își petrece timpul liber cu persoanele dragi, face sport și adoră echitația.

Mister International Spain este un concurs de frumusețe masculină care are loc în Spania. Concursul are ca scop selectarea și încoronarea unui bărbat reprezentativ pentru Spania, care va participa ulterior la competiția Mister International, unde va concura cu bărbați frumoși din întreaga lume.

În cadrul concursului Mister International Spain, participanții trec printr-un proces de selecție și pregătire, în care sunt evaluate aspecte precum fizicul, personalitatea, abilitățile de comunicare și prezentare. Candidații provin din diferite regiuni și orașe din Spania și reprezintă diversitatea culturală și estetică a țării.

Câștigătorul concursului Mister International Spain obține titlul prestigios și are oportunitatea de a reprezenta Spania în competiția internațională Mister International. Acesta va participa la evenimente, defilări și activități caritabile, promovând imaginea și valorile țării sale la nivel mondial.

Vă place cum arată Antonio Company?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel