Cum alegi patul de dormitor potrivit casei tale. Vezi care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când redecorezi
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Piesa centrală a dormitorului tău merită mai multă atenție ca niciodată deoarece îți influențează direct calitatea vieții. Pe lângă saltele, alegerea patului este una la fel de importantă pentru o avea o stare de bine și pentru a beneficia de un confort sporit în propria locuință. 

Eficiența noastră și starea de spirit depind de confortul somnului, așa că specialiștii ne recomandă să alegem paturi de dormitor calitative și personalizate nevoilor. Dormitorul este acel loc magic în care ne încărcăm bateriile și ne simțim în siguranță, protejați de grijile de zi cu zi, așa că alegerea.

Iată care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi paturi dormitor.

Dimensiunea patului. Raportează-te la dimensiunea camerei tale înainte să iei o decizie. De asemenea, ai în vedere că într-un pat prea îngust sau nepotrivit înălțimii tale ai putea resimți disconfort, dureri articulare sau ai putea să-ți deranjezi constant partenerul. 

Materiale de calitate. Este recomandat să alegi paturi din lemn de calitate sau metal care suportă bine greutatea, dar există o mulțime de variante alternative. Poți opta și pentru varianta Boxspring, cu arcuri, dar trebuie să te asiguri că acestea sunt solide și de calitate. Dacă optezi pentru o saltea, alege una una fără alergeni, care se curăță ușor și susține bine greutatea.
Culoarea patului. Locuințele spațioase și extravagante îți oferă posibilitatea de a alege nuanțe vibrante sau tonuri închise. Dacă locuiești într-un apartament mic, poți alege albul, culorile pământii sau nuanțele clasice de lemn. 

Stilul patului. Alege patul ținând cont de stilul de amenajare pe care l-ai folosit în amenajarea dormitorului. Dacă ești adeptul stilului clasic, poți opta pentru un pat din lemn masiv, unul tapițat cu stofă sau piele. Stilul modern presupune tapițerii Velvet, culori îndrăznețe spații de depozitare.

Funcții suplimentare. Alege paturi cu spații de depozitare atunci când ai un dormitor mic și nu ai loc de foarte mult mobilier. Paturile rabatabile pe perete sunt și ele o opțiune pentru apartamentele tip-studio sau pentru zilele când ai musafiri. De asemenea, există și modele de paturi suprapuse, potrivite mai ales pentru camera copiilor.

2. -imagine fara descriere- (paturi-dormitor-somproduct-5-1_94534000.jpg)

Pentru a beneficia de un somn odihnitor sunt importante mai multe elemente: poziția pe care o avem în timpul somnului, materialul cu care intră în contact pielea, modul în care greutatea corpului nostru este distribuită, dar și calitatea articolelor de mobilier. 

În funcție de preferințele tale poți alege paturi Tapițate, paturi Boxspring, paturi din lemn, Paturi metalice, Paturi rabatabile, paturi cu sertare, paturi velvet, paturi pentru încălzirea în pardoseală ș.a. Descoperă toate colecțiile aici

Achizitioneaza cu încredere de la un brand cu tradiție în România, care are o experiență de 14 ani în industria Home&Deco și un portofoliu de peste 90.000 de articole de la branduri de top autohtone și internaționale. Bazele companiei au fost din dorința de a oferi oamenilor confort și inovație. Clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni pentru întreaga locuință dintr-un singur loc: piese și seturi pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucătărie, baie și hol, corpuri de iluminat, electrocasnice și obiecte pentru terasă și grădină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel