Cum ajută scorţişoara la topirea grăsimii de pe abdomen
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Fotografie de la Annushka  Ahuja: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/sport-abdomen-stomac-sanatate-7991934/
Fotografie de la Annushka Ahuja: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/sport-abdomen-stomac-sanatate-7991934/
Cercetările arată că scorţişoara poate influenţa pozitiv compoziţia masei corporale în doar câteva săptămâni.

Grăsimea viscerală, găsită în straturile profunde ale abdomenului, înconjoară unele organe vitale, de la ficat până la intestine. Aceasta înseamnă că acumularea de grăsime viscerală poate avea consecinţe grave asupra sănătăţii.

Deşi mâncarea este una dintre sursele cheie ale acestei grăsimi ascunse, ea poate acţiona şi ca un antidot. Reducerea acestei grăsimi este extrem de importantă pentru a evita probleme grave precum bolile de inimă şi diabetul.

Scorţişoara ajută la topirea grăsimii de pe abdomen şi la reducerea circumferinţei taliei. Acest condiment cu o aromă dulce şi picantă este mai mult decât un ingredient culinar. Potrivit experţilor, când vine vorba despre grăsimea viscerală, compusul puternic care poate afecta substanţele grase este aldehida cinamică.

Un studiu efectuat de specialişti s-a concentrat pe efectul acestui compus asupra grăsimii acumulate.

Cercetătorii au observat că şoarecii de laborator cu o dietă din care nu a lipsit scorţişoara au reuşit să scape de grăsime, ceea ce arată că aldehida cinamică poate stimula metabolismul ţesutului adipos visceral. Suplimentele de scorţişoară influenţează semnificativ indicatorii de obezitate şi pot fi recomandate ca adjuvant în dietele de slăbit, scrie Rador.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel