Cum a căzut Pepe de pe scenă într-o fosă, în timpul unui concert
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Pepe
foto: Facebook, Pepe
Pepe, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, cu o carieră de peste două decenii, a dezvăluit într-un interviu recent un moment stânjenitor pe care l-a trăit în timpul unuia dintre concertele în țară.

Încă din 1996 Pepe și-a făcut debutul în lumea artistică la un festival de muzică ușoară din Ploiești unde a obținut locul trei. Cu toate acestea, succesul a venit abia trei ani mai târziu, când a devenit solistul trupei Latin Express.

Pepe: „Am căzut în fosă, s-a rupt scena cu mine”

De-a lungul carierei sale, celebrul artist a mărturisit că a avut parte de câteva momente stânjenitoare pe care cu greu le va uita. Acesta a povestit cum, mai demult, a căzut de pe scenă direct într-o fosă dar și cum i s-au rupt pantalonii în timpul mai multor spectacole. „Am avut o criză de burtă pe scenă, vorbesc serios. Este foarte greu să și cânți, m-au trecut toate transpirațiile. La modul cel mai serios. Cred că nu este om căruia să nu i se întâmple ceva de genul, să ți se rupă pantalonii, ca fată să rămâi fără toc. Mie mi s-au rupt și pantalonii, am și căzut de pe scenă. Eram la niște premii importante și am căzut de pe scenă, am căzut în fosă, s-a rupt scena cu mine”, a declarat Pepe pentru Spynews.ro.

Solistul a rememorat în presă și un alt moment care l-a pus într-o ipostază delicată. Pentru că s-a grăbit să ajungă să-și întâlnească fanii, a sărit un gard și și-a agățat pantalonii care s-au și rupt pe loc. „Altădată am sărit un gard și mi-am rupt pantalonii, dar total i-am rupt. Am cântat cu o bluză legată de mine. Nu mai aveam timp să mă schimb, m-a prezentat și ca să nu o mai iau prin aglomerație, am sărit gardul. Am pierdut oameni dragi și a trebuit să urc pe scenă. Trebuie să respectăm jobul pe care îl avem și să trecem peste orice fel de obstacol”, a mai povestit pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel