Culisele crimei sfârșite cu incendiul din Măgurele. De ce l-au ucis pe italian
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Italianul Mauro Gadda și-a găsit sfârșitul într-un apartament din Ferentari, București. 

În 7 mai, în jurul orei 09:00, un apel la 112 anunța că o mașină arde pe un câmp de lângă orașul ilfovean Măgurele. Autoturismul ardea de ore bune, dar oamenii nu s-au îngrijorat, crezând că s-a mai dat foc la ceva pe câmp. Și așa a fost, doar că de această dată nu au fost deșeuri, ci încercarea de a șterge urme. Rămășite umane au fost găsite de pompieri în portbagajul mașinii produse în România, dar înregistrată în Italia. Criminalii au vrut să-și șteargă urmele lăsând urme. Nu doar că mașina a fost identificată - asta deși ei au luat plăcuțele de înmatriculare - dar au și apărut pe camerele de supraveghere din zonă. Ulterior, s-a descoperit că persoanele acuzate de crimă au fost surprinse și de camerele de supraveghere din bloc, când cărau o geantă cu un obiect foarte greu, pe care au încercat să-l ferească de ochii celorlalți. În geantă, conform suspiciunilor, era chiar cadavrul italianului. 

Crima, plănuită? 

Deși s-a spus că italianul a fost ucis din gelozie, de către fostul soț al tinerei, se pare că noile informații din anchetă conduc spre ideea unui plan pus la punct de către cei doi foști parteneri. Femeia se pare că l-a chemat pe omul de afaceri în apartamentul ei, acolo unde îl aștepta și fostul soț. Informațiile din anchetă, citate de Fanatik, arată că asupra italianului au fost aplicate electroșocuri de către fostul soț al tinerei, în vederea mobilizării. Ulterior, omul de afaceri a fost lovit cu pumnii până când a leșinat, mai arată sursele citate. Suspecții spun că italianul s-a trezit la un moment dat și a cerut la toaletă, unde a leșinat și a murit. 

Se pare că tânăra avusese o relație cu italianul, iar fostul ei soț este cunoscut ca un bărbat violent de către polițiști, pe numele său fiind mai multe sesizări în acest sens. 

I-au furat cardurile și le-au golit

Când l-au văzut pe italian că nu mai respiră, cei doi au încercat să scape de cadavru, l-au tranșat cu un cuțit de bucătărie, l-au pus în saci menajeri și l-au pus în portbagajul propriei mașini, pe care au incendiat-o în Ilfov, mai arată sursele citate. Suspecții i-au furat banii, bijuteriile și cardurile pe care le-au și golit. 

Se pare că fostul soț al tinerei inculpate în acest dosar avea grave probleme financiare după ce ar fi luat credite de nevoi personale de la instituții nebancare, credite pe care nu le-a restituit. Cei doi au împreună doi copii care din 2019 se află în grija statului tocmai din cauza violenței tatălui. Italianul, cu 40 de ani mai mare decât tânăra inculpată acum de crimă, ar fi încercat să o determine pe aceasta să rupă complet legătura cu fostul soț, dar și să o ajute să iasă inclusiv din situația financiară în care se afla, el având mai multe afaceri în România. Se pare că fostul soț al fetei o urmărea și o amenința că se va răzbuna pe copii, aruncându-i pe geam. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel