Cu ce se ocupă Dorin, fratele lui Dani Oțil. "Noi nu suntem prieteni pe Facebook!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Dani Oțil, Instagram
foto: Dani Oțil, Instagram
Dani Oțil a vorbit pentru prima dată despre fratele său mai mare, Dorin.

Puțini știu că Dani Oțil are un frate mai mare, Dorin, care a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Nu este figură publică și alege să trăiască departe de agitația din showbiz. Însă, recent, în urma unui vlog de-al lui Selly unde Dani a fost supus unui test poligraf alături de Răzvan Simion, s-au aflat mai multe din viața celor doi, inclusiv momente marcante din copilărie. 

Dani a spus despre Dorin că este o persoană extrem de inteligentă și pricepută, cu expertiză deosebită în domeniul antenelor GSM. Dani a recunoscut că Dorin a avut o mare influență în viața sa, oferindu-i îndrumare și sfaturi care l-au ajutat să evite greșelile și viciile în timpul adolescenței.

„Nu, el nu este nici celebru, nici bogat, dar este foarte inteligent, e tehnic. Sunt mai prost decât el, da. Şi îi mulţumesc că nu m-a lăsat să fumez în liceu, a fost primul semn de inteligenţă. El este cel mai bun specialist în antene GSM din România. A muncit să monteze antenele alea mari ca să aveţi voi semnal la telefon prin munţi. Acum a mai crescut puţin şi lucrează într-o hală', a mărturisit Dani Oțil în vlogul lui Selly.

Copilărie "la cuțite"

Despre relația pe care cei doi au avut-o în copilărie, Dani recunoaște că nu a fost una foarte strânsă și că se certau des. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, s-au apropiat mult. Dani chiar spune că în prezent există o conexiune puternică între el și fratele lui. „Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!', a mai spus Dani Oțil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel