Cristoiu: Nenorocirea în cazul bugetului nu e austeritatea, ci absenţa unui mesaj de la premier că viaţa ne cere să strângem cureaua
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 28 ian, 10:23
Ion Cristoiu
„Nenorocirea în cazul acestui Buget (n.r. bugetul pentru 2021) nu e austeritatea, ci absenţa unui mesaj convingător venit de la premier sau de la preşedinte că anul acesta viaţa ne cere să strângem cureaua”, susține publicistul Ion Cristoiu.

„Coaliţia de Guvernare, zisă şi Puterea de Centru Dreapta, lucrează la întocmirea Bugetului pe 2021. Şi fără a beneficia de informaţiile date de liderii Coaliţiei direct sau pe şest presei tragi concluzia că Bugetul pe 2021 nu poate fi decât unul de austeritate. Nenorocirea în cazul acestui Buget nu e austeritatea, ci absenţa unui mesaj convingător venit de la premier sau de la preşedinte că anul acesta viaţa ne cere să strângem cureaua.

În replică la Bugetul care se conturează ca fiind unul de austeritate, PSD a întocmit un Buget care se vrea de bunăstare a întregului Popor. Un Buget fără altă valoare decât una simbolică, deoarece documentul n-are nici o influenţă asupra felului în care Puterea va alcătui Bugetul”, a scris Ion Cristoiu pe blogul său, cristoiublog.ro.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro