Cristoiu, ipoteză în cazul lui Dragnea - asul din mânecă la prezidențiale 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, la România TV, că Liviu Dragnea rămâne cel mai "primejdios" posibil candidat la prezidenţiale, dintr-un motiv simplu. 

Ion Cristoiu a comentat rezultatele unui sondaj de opinie care releva care este intenţia de vot a românilor în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, afirmând că Liviu Dragnea - în eventualitatea în care va intra în cursa electorală din partea PSD - rămâne cel mai primejdios candidat. Cristoiu atrage atenţia asupra faptului că, în cazul lui Dragnea, intenţia reală de vot ar fi mult mai mare decât o arată sondajele de opinie, dintr-un motiv simplu: lumea evită să spună că votează cu el. 

"Spirala tăcerii"

"Trebuie luat în calcul un lucru: spirala tăcerii în cazul lui Dragnea. Părerea mea, cel mai primejdios candidat după părerea mea, dacă-şi anunţă candidatura, e Liviu Dragnea. Ca în cazul lui Vadim, este spirala tăcerii. Vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat la Vadim? Public le e frică să spună că votează cu el şi când se duce la vot vezi ce se întâmplă. Trebuie luată în considerare, în cazul lui Dragnea, această spirală a tăcerii", a declarat Ion Cristoiu. 

Vezi şi: Laura Vicol cere DESFIINȚAREA DNA: Sunt monștri!

PNL, listă europarlamentare. Orban, anunţ despre Crin Antonescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel