Cristina Șișcanu, despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu: Nu aș putea să am o astfel de legătură
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu a vorbit despre relația pe care o are fosta soție a lui Mădălin Ionescu, Mihaela, cu cei doi copii ai săi din căsătoria cu fostul prezentator de la ''Wowbiz''.

Mihaela Ionescu a pierdut custodia copiilor săi la momentul divorțului de Mădălin Ionescu, în 2011. Ștefania, fiica cea mare, de aproape 22 de ani, și Filip, un adolescent cu nevoi speciale, în vârstă de 15 ani, locuiesc acum cu Cristina Șișcanu și tatăl său, Mădălin Ionescu, dar și alături de surioara sa vitregă, Petra, în vârstă de doi anișori.

'E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei... Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş', a povestit Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu și Mihaela au fost căsătoriți vreme de 14 ani, iar după divorț, cei doi copii au rămas cu tatăl lor.

Vezi și: Mădălin Ionescu revine. Va prezenta un talk - show!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel