Cristiano Ronaldo, transfer la Juventus: Nu va difiza vestiarul
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Cristian Ronaldo / foto facebook @fifaworldcup
Cristian Ronaldo / foto facebook @fifaworldcup
Într-un interviu pentru postul Radio Rai, Lippi a făcut referire la salariul pe care starul portughezul îl va încasa la Juventus, de 30 milioane euro pe an, de patru ori mai mare decât al argentinianului Gonzalo Higuain, cel mai bine plătit jucător până acum. 

La Juventus sunt jucători inteligenţi şi ăsta este unul dintre motivele pentru care câştigă de atâtea ori. Persoanele inteligente ştiu bine că un campion ca Ronaldo nu poate avea salariul unui jucător normal. Va fi inevitabil diferit. În asemenea negocieri participă sponsori, companii diverse. Aspectul economic e ultima din probleme când vorbim de un paradox, a spus Lippi. 

Fostul selecţioner al Italiei, campion mondial în 2006, estimează că Ronaldo va fi un mare plus pentru torinezi, chiar pentru întregul fenomen fotbalistic italian. 

Tehnic este un jucător fenomenal şi un profesionist excepţional. Are 33 ani şi va juca încă 3 sau 4 ani. Este un jucător care înscrie mai multe goluri decât meciurile pe care le joacă. Dă 50-60 în fiecare an. Trebuie să fim mulţumiţi, să uităm de aspectul economic. Să ne gândim la aspectul tehnic şi să fim mulţumiţi, pentru că după mulţi ani vine în Italia un mare jucător, a adăugat Lippi, actualul selecţioner al Chinei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel