Cristiano Ronaldo a debutat oficial la Al-Nassr. Victorie la limită împotriva Al-Ettifaq
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Facebook Cristiano Ronaldo
Facebook Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo şi-a făcut debutul oficial la echipa de fotbal Al-Nassr.  

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo şi-a făcut debutul oficial la echipa de fotbal Al-Nassr duminică, cu ocazia meciului câştigat la limită pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Al-Ettifaq, în Super Liga Arabiei Saudite.

Gazdele s-au impus în întâlnirea de pe stadionul Mrsool Park, la care au asistat 22.862 de spectatori, prin golul înscris de brazilianul Anderson Talisca, în minutul 31.

Ronaldo (37 de ani), care a purtat banderola de căpitan, a avut câteva momente bune de joc, dar a părut destul de izolat în atacul lui Al-Nassr, nereuşind să-şi creeze nicio ocazie clară de gol.

În urma acestei victorii, Al-Nassr a revenit pe primul loc în clasament, cu 33 de puncte acumulate în 14 meciuri, după ce Al-Hilal ocupase pentru scurt timp fotoliul de lider, în urma victoriei la limită în partida cu Abha Club (2-1).

Cristiano Ronaldo lusitan a semnat luna trecută un contract pe doi ani şi jumătate cu Al-Nassr în valoare de 200 de milioane de euro, sumă neconfirmată oficial de clubul saudit.

Săptămâna trecută, starul lusitan a reuşit o dublă în faţa campioanei Franţei, Paris Saint-Germain, care a disputat un amical la Riad împotriva unei selecţionatei locale compuse din jucători ai echipelor Al-Nassr şi Al-Hilal.

Al-Nassr va disputa următorul său meci joi, împotriva formaţiei Al-Ittihad, în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel