Seidler spune că Voiculescu nu ar trebui să îşi ceară scuze românilor ale căror rude au fost înmormântate fără haine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Cristian Seidler
Facebook Cristian Seidler
Deputatul USR-PLUS Cristian Seidler a afirmat că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, nu ar trebui să îşi ceară scuze românilor ale căror rude decedate din cauza COVID-19 au fost înmormântate fără haine, în baza unui ordin de ministru care nu a mai fost modificat de un an. 

Întrebat dacă își cere scuze celor 25.000 de familii care și-au înmormântat morții după protocolul Covid, Vlad Voiculescu a spus că „nu am scris eu Ordinul de ministru și în Ordinul pe care îl voi modifica nu este scris nicăieri că oamenii ar trebui să fie înmormântați fără haine.”

VEZI Voiculescu nu le cere scuze rudelor morților înmormântați după protocolul Covid-19

"Haideţi să vedem de unde a pornit scandalul. Ieşind de la întâlnire, un reporter îl întreabă pe Vlad Voiculescu dacă îşi cere scuze de la toţi românii care nu şi-au putut înmormânta rudele... Şi răspunsul meu este următorul: 

1. Acel ordin nu fusese semnat de Vlad Voiculescu, ci de Nelu Tătaru, deci nu înţeleg de ce ar trebui să îşi ceară scuze Vlad Voiculescu. 

2. Acel ordin şi acea interdicţie se referea doar la persoanele autopsiate. 

3. Chiar dacă m-aş referi la dl Nelu Tătaru, am inventat noi această regulă? Sau este o regulă internaţională?", a spus Cristian Seidler la România TV. 

Jurnalistul Nils Schnecker i-a replicat deputatului Seidler că "înmormântatul în pungă este regulă românească". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel