Cristian Pomohaci, decizia Arhiepiscopiei Alba Iulia
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia se va întruni, în cursul zilei de joi, pentru a judeca cazul preotului Cristian Pomohaci.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Arhsipiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, pr. Oliviu Botoi, preotul Cristian Pomohaci nu a prezentat nicio dovadă în cele 30 de zile pe le-a avut la dispoziţie pentru a se disculpa de învinuirile care i s-au adus în spaţiul public.

"În cele 30 de zile pe care părintele Cristian Pomohaci le-a avut la dispoziţie pentru a prezenta probe sau dovezi care să îl disculpe de învinuirile care i s-au adus în spaţiul mediatic nu au fost prezentate probe la Centrul Eparhial. Părintele a fost prezent ieri (marţi - n.r.) la orele după-amiezii la Centrul Eparhial, însă nu s-au prezentat probe care să îl dezvinovăţească de acuzaţiile care i s-au adus”, a spus Botoi.

Conducerea Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia a analizat, miercuri, cererea depusă de Cristian Pomohaci pentru retragerea temporar din preoţie şi a decis să ceară convocarea Consistoriului Eparhial, organ care va judeca acest caz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel