Cristian Bușoi dezvăluie MAREA MIZĂ a României în vaccinarea anti-COVID
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 05 mai, 23:41
WhatsApp
foto Facebook Ro Vaccinare
În aceste zile, se discută în țara noastră despre facilitățile pentru cei vaccinați. Dincolo de aceste ”recompense”, miza în România e una diferită și mult mai mare. 

Cristian Bușoi a dezvăluit, în emisiunea ”Din culisele Europei”, realizată de Claudia Țapardel, că la nivel european se discută despre ”recompense” pentru cei vaccinați anti-COVID, ca parte din strategia de comunicare care încurajează vaccinarea împotriva coronavirusului. El consideră că o încurajare o reprezintă certificatul UE COVID care este aplicat de unele state membre sub forma unui ”certificat verde” de acces în cinematografe, teatre, evenimente mari, restaurante. 

În schimb, în România, alta e ”marea miză”. 

Cu privire la vaccinarea anti-COVID din România, europarlamentarul liberal Cristian Bușoi a spus că ”marea miză va fi să mergem către populația din mediul rural, aici rolul medicilor de familie este esențial”. 

EXCLUSIV  Vaccinarea anti-COVID din România, culise de la Bruxelles. Bușoi: O spun clar și răspicat. Am fi fost într-o situație mult mai dificilă

G Ad:

Vezi mai mult în video: 

Totuși, amintim că vineri se discută la nivelul Executivului României despre o relaxare diferențiată pentru cei vaccinați anti-COVID, de la 1 iunie. 

Vezi aici: Revenirea la normalitate, propunerile de pe masa Guvernului. Discuții-cheie, VINERI

Cu privire la certificatele verzi, Austria este țara care astăzi a făcut anunțul în acest sens. Marea Britanie și Italia aplică și ele astfel de facilități pentru cei vaccinați. 

Vezi mai mult aici: Pașaport verde digital, din 4 iunie, în Austria

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro