Cristescu cere intervenția CSM după declarațiile lui Drulă: "Zice multe împotriva procurorilor care și-au permis să-i ancheteze banda de infractori"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Inquam Photos / Cristi Vescan
Inquam Photos / Cristi Vescan
Radu Cristescu cere ca CSM să se sesizeze din oficiu după declarațiile lui Cătălin Drulă.

Radu Cristescu, deputat PSD, cere ca CSM să se sesizeze din oficiu după declarațiile lui Cătălin Drulă,  președintele USR, care a  lansat un atac dur la adresa serviciilor secrete și a partidelor de guvernare, la o zi după ce DNA a anunțat dosarul vaccinurilor care îl vizează și pe Vlad Voiculescu.

VEZI ȘI: Drulă, foc și pară după ce DNA a anunțat anchetarea lui Voiculescu: Un sistem de putere ocult, militarizat. Le e frică tuturor de dosare

"Cuvântează Drulă "Rangă": "DNA face un dosar la comandă, care atacă opoziția. Dosarul deschis împotriva lui Vlad Voiculescu este un exemplu alarmant de folosire a instituţiilor statului împotriva opoziţiei politice".

Și mai zice multe altele împotriva procurorilor care și-au permis să-i ancheteze banda de infractori care au prosperat în pandemie pe jalea milioanelor de români.

Radu Cristescu: CSM, ai legătura. Ia-l de ceafă pe "Rangă"

VEZI ȘI: ”Drulă e absolut excepțional, s-a dus cu capul în rangă”. Mugur Ciuvică, promisiune în direct: ”Eu nu mai vin la televizor niciodată”. Radu Tudor: ”Riscați foarte mult”

Să reamintesc o chestiune mică: "Secţiile corespunzătoare ale CSM au dreptul, respectiv obligaţia corelativă de a se sesiza din oficiu pentru a apăra judecătorii şi procurorii împotriva oricărui act de imixtiune în activitatea profesională sau în legătură cu aceasta, care ar putea afecta independenţa sau imparţialitatea judecătorilor, respectiv imparţialitatea sau independenţa procurorilor în dispunerea soluţiilor(....) precum şi împotriva oricărui act care ar crea suspiciuni cu privire la acestea".

CSM, ai legătura. Ia-l de ceafă pe "Rangă" și bagă-l cu nasul în propriile excremente verbale, că asta merită...", a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel