Cristache, comentariu TARE după explicaţiile lui Manciu: Acum ştiţi de ce nu înţelege nimeni nimic de la GCS
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ionuț Cristache
Ionuț Cristache
Jurnalistul Ionuţ Cristache comentează explicaţiile oferite de către Adrian Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică pe tema studiilor sale

"Dacă vă întrebaţi de ce COMUNICAREA STRATEGICĂ pe timp de criza este cum este şi nu înţelege nimeni nimic, astăzi aveţi şi explicaţia! Iata cum gândeşte si pe cale de consecinţă cum se exprimă şeful COMUNICĂRII STRATEGICE când trebuie să explice o situaţie care-l vizează personal:

'În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt!' Si asta e tot! Adică n-am tăiat, trunchiat, intervenit pe text! Asta e tot, nenică! Înţelegeţi ce vreţi, ca şi din COMUNICAREA STRATEGICĂ!", transmite Ionuţ Cristache. 

Ce a declarat Manciu

Adrian Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, a fost contactat de DC News după ce, în presă, Ioana Ene Dogioiu a lansat informaţia că acesta nu are studii superioare într-un editorial publicat pe spotmedia.ro.

”E o bazaconie. Nu am avut nicio discuție despre vreo posibilă candidatură și, implicit, e o invenție ideea unei poziții eligibile pe liste. În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt”, a spus Adrian Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel