Crimă șocantă în Marea Britanie. Directoarea unui liceu, găsită împușcată alături de soț și fiică în școala la care lucra
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay, de soumen82hazra
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay, de soumen82hazra
Directoarea unui liceu din Marea Britanie a fost găsită moartă alături de soț și fiică în școala la care lucra.

Directoarea unui liceu din Marea Britanie a fost găsită împușcată alături de soț și fiică în școala la care lucra. Poliția suspectează acum că soțul directoarei Colegiului Epsom și-a ucis soția și pe fiica lor în vârstă de șapte ani, înainte de a-și lua viața, scrie The Independent.

O armă găsită găsită la locul crimei ar fi fost fost înregistrată de George Pattison, soțul Emmei și tatăl lui Lettie, a declarat poliția. The Times a raportat că doamna Pattison și-a contactat o rudă apropiată și i-a spus că este îngrijorată în privința soțului ei, cu câteva ore înainte să fie găsită moartă.

Bărbatul fusese la poliție cu trei zile înainte

Ofițerii de la Poliția din Surrey au spus că au fost în contact cu domnul Pattison cu trei zile înainte de deces, după ce acesta a înregistrat o schimbare de adresă, așa cum sunt obligați proprietarii de arme de foc.

Înainte ca directoarea Colegiului Epsom, Emma Pattison, să fie găsită alături de soțul și fiica ei de șapte ani, duminică, 5 februarie, s-au auzit împușcături, au spus martorii. Sunetele au determinat un membru al personalului să alerteze serviciile de urgență care au găsit cadavrele familiei.

Autoritățile au decis să izoleze și poligonul școlii, printre alte clădiri, din cauza apropierii față de reședința femeii, dar acesta nu face obiectul anchetei, asta pentru deocamdată nu există indicii că la fața locului s-ar fi aflat și o altă persoană, în afară de cei trei.

Colegii femeii sunt șocați de cele întâmplate

Dr Alastair Wells, președintele consiliului guvernatorilor de la Epsom College, și-a exprimat "șocul total" față de incident.

"Gândurile și condoleanțele noastre imediate sunt către familia, prietenii și cei dragi ai Emmei, precum și numeroșii elevi și colegi ale căror vieți le-a îmbogățit de-a lungul carierei sale", a spus el.

Inspectorul șef detectiv Kimball Edey, ofițer principal de investigare în caz, a declarat: "Acesta este un incident incredibil de traumatizant și lucrăm non-stop pentru a investiga și a înțelege circumstanțele exacte care au condus la acest punct. Înțelegem îngrijorarea și supărarea publicului și vom clarifica ce putem, atunci când putem, respectând în același timp dreptul la intimitate pentru familiile celor care și-au pierdut viața. Cooperăm pe deplin cu IOPC în legătură cu sesizarea pe care am făcut-o și așteptăm rezultatul evaluării sale cu privire la ce acțiuni suplimentare ar putea fi necesare. Până când acest lucru nu va fi finalizat, nu vom putea oferi detalii suplimentare cu privire la o serie de chestiuni".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel