Data publicării:

Crimă Mangalia. Imagini cu Loredana și geamantanul în care a cărat-o pe Alina în parc, în noaptea în care a ucis-o / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Au apărut imagini video în care Loredana cară un geamantan prin parc.

Acum câteva zilei, o tânără a fost găsită fără suflare într-un parc din orașul Mangalia. Mai mult decât atât, aceasta era complet desfigurată și a durat ceva timp până ce anchetatorii au identificat victima.

E vorba de Alina, o fată care lucra pe litoral și împărțea camera de hotel cu o prietenă din copilărie, Loredana. Se pare că, într-o noapte, cele două fete s-au certat, iar Loredana a ucis-o pe Alina, după care a chemat un taxi și, după ce i-a pus trupul într-un geamantan, l-a cărat și l-a abandonat într-un parc din orașul Mangalia.

Primele imagini din noaptea în care Loredana a dus trupul Alinei în parcul din Mangalia au fost făcute publice, iar tânăra este surprinsă în timp ce cară cu ușurință respectiva valiză prin parc, semn că filmarea este făcută la scurt timp după ce a lăsat cadavrul în parc. La un moment dat se observă cum Loredana deschide geamantanul, se uită în acesta și observă că este gol.

Youtube video image

Doi martori cheie în crima de la Mangalia au oferit detalii despre zgomotele auzite în noaptea crimei în camera fetelor. Se pare că aceștia chiar au mers să vadă ce se întâmplă, însă una dintre fete le-a spus că dorm.

Mama Loredanei s-a declarat, de asemenea, șocată de cele întâmplate și a recunoscut că relația dintre cele două nu era una bună, existând mai multe situații în care acestea s-au certat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel