Crimă în Cluj. Un bărbat invalid de un picior, ucis de soția sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Crimă în Cluj. Un bărbat invalid de un picior, ucis de soția sa / Foto: Pixabay, de Geralt
Crimă în Cluj. Un bărbat invalid de un picior, ucis de soția sa / Foto: Pixabay, de Geralt
Un bărbat din Cluj, invalid de un picior, ar fi fost omorât de soția sa.

Cei doi locuiau într-un sat din comuna Moldovenești, județul Cluj. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a rămas fără nevastă, iar în urma unui accident i-a fost amputat un picior, relatează Pro Tv. Cum avea nevoie de îngrijire, el a cunoscut-o pe tânără și în urmă cu doi ani a decis să se însoare cu ea. În ultima perioadă însă, între cei doi au iscat tot felul de certuri, spun vecinii. Acum, suspectă de omor este chiar partenera lui de viață, o tânără de numai 29 de ani.

Cea care a sunat la 112 a fost chiar soția bărbatul care le-a spus polițiștilor că și-ar fi găsit soțul fără suflare în casă. Mai târziu, rezultatele autopsiei au arătat altceva. Bărbatul fusese ucis cu sânge rece. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor, iar după audieri, femeia a fost reținută.

Ce spun vecinii

„A băut aici la magazin. După, nu se știe ce s-a întâmplat. S-a dus acasă, apoi, nu știu, l-a bătut.”, a spus un localnic.

„Numai ei știu ce s-a întâmplat în casa lor. Este îngrozitor ce s-a întâmplat la noi în sat.”, a spus o vecină.

„A rămas și el singur, i-a murit nevasta, nu a avut cu cine să se consoleze și ce s-a gândit. Hai că o iau pe ea, ne mai certăm, dar îmi face cineva de mâncare.”, a spus un alt localnic.

Femeia urmează să fie dusă în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Crimă în Bihor. Un bărbat ar fi fost omorât la comanda soției și a iubitei sale. Femeile ar fi plătit un asasin

Caz șocant în Bihor. Un bărbat de 45 de ani ar fi fost omorât la comanda soției sale, dar și a unei verișoare care avea o relație amoroasă cu femeia, relatează Pro Tv. Cele două femei i-ar fi dat 40.000 de lei unui individ pentru a comite crima. Interlopul l-ar fi ucis apoi pe bărbat şi ar fi îngropat cadavrul pe câmp.

Deși totul s-a întâmplat în urmă cu patru luni, totul a fost descoperit acum, când a fost găsit cadavrul victimei. Soția bărbatului și verişoara lui l-au dat dispărut pe Istvan în decembrie anul trecut. Suspectul crimei este un bărbat din localitatea Valea lui Mihai, bănuit că a fost tocmit de cele două femei să îl omoare pe Venkli István. În tot acest timp, rudele bărbatului l-au căutat cu disperare atât în România, cât şi în Ungaria, în speranţa că acesta va fi găsit în viaţă. Bărbatul fusese văzut ultima dată cântând într-un local, așa cum mai obișnuia, pe 18 decembrie 2021. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel