COVID-19. Țiriac se implică financiar pentru a ajuta autoritățile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Fiul lui Ion Țiriac, Alexandru, a postat mai multe mesaje pe Instagram prin care anunță implicarea Fundației Țiriac pentru sprijinirea sistemului sanitar.

Fundația Țiriac are disponibilitatea de a ajuta autoritățile române în lupta cu epidemia de coronavirus, conform unor postări pe o rețea de socializare a fiului magnatului român, Alexandru Țiriac.

"Ca de fiecare dată, Fundația Țiriac a anunțat autoritățile disponibilitatea sa de a ajuta cu orice este nevoie în această perioadă pentru a stopa acest virus și a trata compatrioții noștri. Dr. Arafat, Dr. Streinu Cercel, Dr. Rafila.

În voi avem încredere deplină. Vă mulțumim și suntem aici alături de voi", sunt cele două mesaje Ion Alexandru Țiriac, pe InstaStory.

 

Averea lui Ion Țiriac (80 de ani) este estimată la 1,9 – 2 miliarde de dolari. Este singurul român inclus în topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume.

 
 
 
View this post on Instagram

In aceste zile dificile, este responsabilitatea noastră, a tuturor,, sa urmam sfaturile unor oameni competenți care știu ce spun și sunt responsabili pentru fiecare măsură luata. Rog pe fiecare roman în parte sa aiba încredere totala în cei 3 profesioniști, să-i sprijinim și să-i susținem pana la capăt, pe ei și echipele conduse de ei în lupta cu aceasta pandemie. Dr. Arafat Dr. Streinu Cercel Dr. Rafila #multumesc #oricandalaturidevoi

A post shared by Ion Alex (@alexandrutiriac) onMar 19, 2020 at 1:12am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel