Covid-19. Poveste CUTREMURATOARE a unui fost sportiv infectat. Coșmarul prin care a trecut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Alfonso Reyes, în vârstă de 48 de ani, fost baschetbalist la Real Madrid, a povestit clipele groaznice prin care a trecut pe parcursul zilelor în care a fost infectat cu coronavirus.

Alfonso Reyes este acum președintele Basketball Men's Player's Union. El a fost infectat cu COVID-19, pe 13 martie, a fost internat și a urmat tratamentul. El s-a externat și se află într-o stare bună. 

Reyes a povestit pentru ziarul MARCA stările prin care a trecut, declarațiile sale fiind cutremurătoare.

"Am trecut peste durerile de cap. A fost ca o mahmureală groaznică, cea mai dificilă parte. Nu puteam să dorm sau să gândesc, îmi trecea creierul prin mii de gânduri. Nu am mai avut durerile de câteva zile. Nu am mai avut nici febră și nici nu am mai tușit așa des, lucru care semnalează procesul de vindecare. Vor mai fi 14 zile de carantină, până când virusul va trece complet”, a spus fostul sportiv.

Nu aveam certitudinea că mă voi vindeca

Fostul baschetbalist de la Real Madrid a amintit de faptul că în perioada prin care trecea, înainte de infectare, era una în care sănătatea sa era excelentă:

”Pentru mine, în ceea ce privește sănătatea, a fost cea mai mare sperietură din viață mea. Nu îmi aduc aminte în trecut să fi avut nici măcar gripă. Aveam un episod odată la doi ani, dar dura o zi. Acum sunt bine, dar au fost 16 zile crunte. 12 dintre ele, cu o febră cum nu am mai avut niciodată. Am mai avut o accidentare la spate și am avut dureri mari două zile, dar știam atunci că mă voi recupera. Acum nu aveam certitudinea că mă voi vindeca. A fost un moment foarte rău. M-am calmat, am început să respir în liniște și a trecut.

M-a pus la pamant când eram într-o condiție fizică bună, imaginați-vă ce poate să-i facă unei persoane normale sau care are deja probleme. Am crezut că sunt invulnerabil, dar virusul m-a doborât. M-am ridicat însă și sper că toți cei bolnavi care trec prin asta să reușească. Dar chiar m-a doborât. Nu voi uită niciodată această experiență", a povestit Alfonso Reyes.

Reyes este recunoscut și pentru umorul pe care îl au declarațiile pe care le face, iar el nu s-a dezis nici acum, pamintind că după ce și-a petrecut prima noapte în spital el a făcut o sugestie pentru rețeaua de spitale: ”Sugestie pentru spitale pentru următorul internat: Câteva pijamale 3XL pentru nu arăta ca Cantiflas".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel