Covid-19, PANICĂ pentru Regina Elisabeta. Ce măsuri a luat. "Toată lumea crede că o să moară"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a
Coronavirusul este motiv de îngrijorare la Palatul Buckingham. Iată ce măsuri a luat Regina Elisabeta și cum tratează Prințul William și Kate Middleton acest subiect. 

Toată lumea este în panică din cauza noului coronavirus, mai ales după ce acesta a fost declarat pandemie. Una dintre persoanele care își iau măsuri de precauție este și Regina Elisabeta care a decis să nu mai dea mâna cu oamenii.

Ce măsuri a luat Regina Elisabeta

Astfel, primul semn dat de Regină a fost chiar la întâlnirea cu Saroja Sirisena, comisarul Sri Lanka, și soțul ei, doctor Sudath Talpahewa, acolo unde Majestatea Sa nu a avut niciun contact tactil cu aceștia.

Ba mai mult, doar cu o zi înainte, Regina a fost văzută abținându-se din a da mâna cu invitații și oficialii de la Commonwealth Service de la Westminster Abbey și a fost surprinsă purtând mânuși în timpul ceremoniei, deși acest lucru este extrem de neobișnuit.

Prințul William și Kate Middleton, glume pe seama coronavirusului

Deși Regina și-a luat măsuri de prevenire, Prințul William a rămas calm, ba mai mult,  la evenimentul din Irlanda, el și Kate Middleton au făcut glume referitoare la coronavirus.

„Pun pariu că toată lumea crede că a luat coronavirus și o să moară. Nu, doar tușești. Este puțin cam dramatic totul", a spus Prințul William. 

După turul de trei zile din Irlanda, cei doi s-au întors în Londra pentru a se reuni cu Prințul Harry și Meghan Markle. Imediat după, Ducilor de Sussex li s-au retras titlurile regale oficiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel