Data publicării:

Costel Fotea: Noi gesturi de solidaritate în zonele afectate de inundații

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Camioanele încărcate cu diverse produse pentru cei loviți de inundații au ajuns în comunele afectate de ape, a anunțat Costel Fotea, președintele  Consiliului Județean Galați.

"Astfel, omul de afaceri gălățean Gruia Stoica a donat, prin Fundația Toflea, produse de igienă, detergent și dezinfectanți pentru 1000 de persoane din localitățile Costache Negri, Valea Mărului, Cudalbi, Corni, Corod, Pechea și Cuza Vodă.

Iar aceste gesturi de solidaritate nu sunt singulare. Numeroase alte pachete cu produse, oferite de oameni cu suflet mare, au ajuns la cei aflați în mare nevoie.

Și Combinatul Siderurgic “Liberty” Galați a dus în această perioadă grea camioane întregi de produse către zonele afectate, a trimis oameni care să ajute la curățarea gospodăriilor și specialiști în montarea modulelor dormitor.

Lista celor care au întins o mână de ajutor e mare, fiecare ajutând cum poate. Spre exemplu, ieri, la Costache Negri, m-am întâlnit cu mai mulți voluntari care de zile întregi curață gospodăriile de nămol.

Sprijinul continuă să fie oferit celor aflați în nevoie, pentru că, om cu om, uniți și solidari, putem alina suferința celor afectați de inundații.

Un mare MULȚUMESC tuturor!", a precizat Costel Fotea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel