Data publicării:

Costel Fotea: Continuăm împreună, dragi gălățeni

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
Costel Fotea, Ionuț Pucheanu și Dan Nica Foto: viataliberă.ro
Costel Fotea, Ionuț Pucheanu și Dan Nica Foto: viataliberă.ro
Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, a ținut să precizeze Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

Costel Fotea a câștigat Consiliul Județean pentru a treia oară, cu un procent de 65 la sută dintre voturile valabil exprimate.

"Rămân un om echilibrat și un președinte de Consiliu Județean hotărât să facă performanță pentru Galați.

Și mă cunoașteți - CUVÂNTUL MEU ESTE CUVÂNT. Urmează alți patru ani de muncă, de proiecte pe fonduri europene, de dezvoltare a zonei noastre.Mulțumesc, Galați!

Mulțumesc, gălățeni din întreg județul!", a precizat Costel Fotea.

„Astăzi, cei care mai cred că gălăţenilor poţi să le dai acadele sau şampoane doar se înşală. Gălăţenilor trebuie să le dai proiecte, realizări, proiecte mari, proiecte de investiţii, proiecte de dezvoltare a judeţului  Galaţi. Şi asta a făcut Consiliul Judeţean Galaţi, care are o echipă redutabilă în ceea ce înseamnă absorbţia de fonduri europene. Voi face tot ce îmi stă în putinţă să nu dezamăgesc Galaţiul, gălăţenii. Pentru că gălăţenii merită mai mult decât cei din vest sau din alte zone ale ţării să fie mândri aici, la ei acasă!”, a mai declarat Costel Fotea, reales preşedinte al Consiliului Judeţean. 

Candidatul PSD la cârma municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a câștigat, de asemenea,  cel de-al treilea mandat.

În Consiliul Local al municipiului  Galați, PSD a obţinut peste 50 la sută din voturi şi va avea în continuare majoritatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel