România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 29 iun, 23:12
Coronavirus, viteză ALARMANTĂ de răspândire. Cifrele momentului
Noile cifre privind răspândirea infectărilor cu coronavirus scoate la iveală viteza șocantă în care lucrează acest virus. 

Acum, când la nivel global situaţia se apropie de 10 milioane de cazuri, OMS avertizează asupra unei noi faze periculoase în această criză. Şi, deşi multe ţări din Asia şi Europa de Vest au reuşit să controleze răspândirea virusului, în alte regiuni din lume rata infectării este în continuă creştere. 

Şi, dacă primul milion de oameni s-a infectat în trei luni de zile, ultimul milion de oameni s-a infectat în doar... opt zile, conform bbc.com

SUA, spre exemplu, care este lider în ceea ce priveşte numărul de infectări şi de decese la nivel mondial, se confruntă în continuare cu creşteri în ceea ce priveşte cazurile. Numărul cazurilor pozitive din ultimele zile a ajuns la o medie zilnică de 40.000 şi urcă. Şi, contrar aşteptărilor, nu este al doilea val de infecţii, ci încă primul. 

Brazilia este pe locul al doilea după SUA în lume şi doar a doua ţară care depăşeşte un milion de cazuri. Sao Paulo şi Rio de Janeiro sunt cele mai lovite oraşe, însă asta pentru că alte zone din ţară nu fac suficiente teste. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro