Coronavirus. Senatorul Botnariu: Ce ne făceam fără DSU, fără Rafila și fără Streinu-Cercel?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Senatorul Gabriel Botnariu a remarcat contribuția esențială a conducătorilor Comandamentului pentru Situații Speciale de Urgență, cei care conduc lupta împotriva pandemiei de coronavirus în România,  în cadrul evenimentului " Politicile publice: cauză sau soluţie pentru criza medicamentelor ", organizat de DCMedia Group, prin DCNews.ro, DCMedical.ro și DCBusiness.ro.

Gabriel Botnariu a spus, în cadrul evenimentului "Politicile publice: cauză sau soluţie pentru criza medicamentelor", organizat de DCMedia Group, prin DCNews.ro, DCMedical.ro și DCBusiness.ro:

”Dacă până în situația de astăzi, românul nu prea ajungea, decât în condiții deosebite, la medic, astăzi, medicii, pentru ei, reprezintă o mare siguranță pentru populație. Și vreau să întreb pe toată lumea: Ce ne făceam dacă nu aveam un sistem de tip DSU, pentru situații de urgență; ce ne făceam fără acești mari oameni, care, zic eu, la ora actuală, reprezintă pentru toți românii niște repere? Mă refer la profesorul Streinu-Cercel, mă refer la profesorul Alexandru Rafila. De aici trebuie să înțelegem că trebuie să prețuim tagma medicală și s-o lăsăm să-și facă treaba, s-o protejăm ”, a declarat medicul Botnariu, membru al Comisiei de sănătate din Senat.

VIDEO Evenimentul "Politicile publice: cauză sau soluţie pentru criza medicamentelor"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel