Coronavirus. Senatorul Botnariu: Ce ne făceam fără DSU, fără Rafila și fără Streinu-Cercel?
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 19 Martie 2020, 11:26
WhatsApp
Senatorul Gabriel Botnariu a remarcat contribuția esențială a conducătorilor Comandamentului pentru Situații Speciale de Urgență, cei care conduc lupta împotriva pandemiei de coronavirus în România,  în cadrul evenimentului " Politicile publice: cauză sau soluţie pentru criza medicamentelor ", organizat de DCMedia Group, prin DCNews.ro, DCMedical.ro și DCBusiness.ro.

Gabriel Botnariu a spus, în cadrul evenimentului "Politicile publice: cauză sau soluţie pentru criza medicamentelor", organizat de DCMedia Group, prin DCNews.ro, DCMedical.ro și DCBusiness.ro:

”Dacă până în situația de astăzi, românul nu prea ajungea, decât în condiții deosebite, la medic, astăzi, medicii, pentru ei, reprezintă o mare siguranță pentru populație. Și vreau să întreb pe toată lumea: Ce ne făceam dacă nu aveam un sistem de tip DSU, pentru situații de urgență; ce ne făceam fără acești mari oameni, care, zic eu, la ora actuală, reprezintă pentru toți românii niște repere? Mă refer la profesorul Streinu-Cercel, mă refer la profesorul Alexandru Rafila. De aici trebuie să înțelegem că trebuie să prețuim tagma medicală și s-o lăsăm să-și facă treaba, s-o protejăm ”, a declarat medicul Botnariu, membru al Comisiei de sănătate din Senat.

VIDEO Evenimentul "Politicile publice: cauză sau soluţie pentru criza medicamentelor"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?