Data actualizării:
Data publicării:

Coronavirus. Rusia, bilanţul morţilor

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Rusia a anunţat bilanţul deceselor provocate de noul coronavirus în ţară.

Rusia a anunţat sâmbătă că bilanţul deceselor provocate de noul coronavirus în ţară a crescut la 313, o creştere peste noapte de 40, postând în acelaşi timp un nou record al creşterii zilnice de noi cazuri, informează Reuters. Autorităţile au raportat 4.785 de noi cazuri în ultimele 24 de ore, ridicând numărul total la 36.793.

Moscova, care a devenit epicentrul epidemiei de coronavirus în Rusia şi a fost de asemenea prima regiune din ţară ce a introdus restricţii, a înregistrat 2.649 de cazuri noi şi 21 de noi decese, a declarat Centrul rus de răspuns la criza coronavirusului, scrie Agerpres. Infecţiile cu coronavirus în Rusia au început să crească brusc în această lună, deşi ţara a raportat mult mai puţine decât multe ţări din Vestul Europei în stadiile timpurii ale epidemiei.

La fel ca în multe ţări, autorităţile de sănătate din Rusia nu efectuează teste în masă. Rezultatele testelor private la Moscova în rândul persoanelor fără simptome sugerează că virusul a pătruns mai profund în populaţia sa decât arată datele oficiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel