Data actualizării:
Data publicării:

Coronavirus. Radu Tudor, apel către românii din Italia: Dacă nu respectați recomandările, NU VEȚI SCĂPA!

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Jurnalistul Radu Tudor a lansat un apel către românii din zonele afectate, cu precădere celor din Italia, şi le-a transmis acestora să nu vină spre România din zonele în care cazurile cu coronavirus se înmulţesc exponenţial. 

"Pot să înţeleg orice fel de apel şi demers pentru oamenii care sunt în nevoie, dar când te afli într-o situaţie medicală gravă, aşa cum este coronavirusul, încerci înainte de toate să respecţi recomandările. Dacă ai nişte nevoi, ceri. Nu te sui în autocar şi vii în România, în contextul în care este foarte posibil ca în momentul de faţă să aduci coronavirusul celor dragi şi familiei tale.

Este cel mai neinspirat lucru pe care îl poţi face dacă te afli în Italia în zonele roşii şi galbene, pentru că de acolo vine pericolul cel mai mare. Nu e nimeni vinovat că poţi purta coronavirus, nu e nimeni vinovat de ce se întâmplă în Italia, nu reproşează nimeni ceva comunităţii româneşti. Există doar nişte recomandări medicale. Dacă le respectaţi, dvs. şi familia veţi fi bine. Dacă nu le respectaţi, nu veţi scăpa." a afirmat Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel