Coronavirus. Daniel Florea: USR-PLUS încearcă să profite politic
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, răspunde reprezentanților USR-PLUS, care l-au acuzat, după ce primăria a distribuit pachete cu alimente de primă necesitate locuitorilor din sector.

Primarul Daniel Florea ne-a transmis un comunicat de presă referitor la informațiile vehiculate în mass-media, conform cărora reprezentanții USR-PLUS au depus o plângere penală împotriva întregii administrații publice locale a Sectorului 5.

Daniel Florea crede că este doar o încercare politicianistă de a-i bloca activitatea, ”pe motivul că, într-o situație de criză, au fost distribuite cetățenilor pachete de urgență, conținând kituri de igienă și fructe bogate în vitamina C”.

Daniel Florea, precizări

Primăria Sectorului 5 va continua să acorde sprijin tuturor cetățenilor, pentru a traversa cu bine perioada dificilă actuală, iar orice încercare de a opri faptele bune nu va afecta programele primăriei.

”Am distribuit, până acum, 50 000 de pachete de igienă și 75 000 de pachete cu fructe. Vom continua, în perioada următoare, respectând toate normele de igienă, ca și până acum, să acordăm sprijin, asigurându-ne că pachetele vor ajunge în fiecare gospodărie din sector. Toate acțiunile primăriei sunt comunicate public, transparent! Cei care încearcă să vă facă rău, făcându-mi mie plângeri penale pentru a opri această acțiune, nu au nicio șansă de reușită. Mai mult ca oricând, e nevoie de implicare, umanitate, mobilizare! Haideți să punem umărul la treabă, pentru binele comunității. Suntem în prima linie pentru voi! Stați acasă și noi avem grijă de voi!", a declarat edilul Sectorului 5.

Primarul Daniel Florea, care refuză să facă orice comentarii politice, și care acționează în virtutea atribuțiilor sale legale, atrage atenția tuturor celor care tratează lucrurile în mod politicianist și simplist că, dacă nu pot să fie solidari, măcar să se abțină de la obiceiul de a face rău”, se arată în comunicatul de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel