Data actualizării:
Data publicării:

Coronavirus. Chirieac îi solicită preşedintelui Iohannis instituirea STĂRII DE URGENŢĂ

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat că în România este nevoie de declanşarea STĂRII DE URGENŢĂ, în contextul creşterii numărului de cazuri de infecţie cu coronavirus. 

"Mi se pare normal pentru o instituţie de asemenea importantă şi cred că aşa ar trebui să fie în toate instituţiile publice (n.r. jurnaliştii acreditaţi la Palatul Cotroceni completează declaraţii precum cele de la vamă). Am înţeles că este coadă în toată ţara la administraţiile financiare. Bătrânii încearcă să profite de reducerea de 10 la sută a taxelor şi impozitelor locale. Să dea pseudo-miniştrii Ciţu şi Orban o prelungire a termenului. Mi se pare aberant în situaţia dată ca cea mai vulnerabilă categorie să fie pusă să stea claie peste grămadă în administraţiile financiare. 

VEZI ŞI Salvați vârstnicii care stau la coadă să-și plătească impozitele!

VEZI ŞI Alegerile locale, pe 28 iunie. Ponta: Suntem de acord, cu o condiţie!

Cred că trebuie să învăţăm de la Israel care în acest moment bagă în carantină pe oricine intră acum în ţara lor. Cred că asta ar trebui să se întâmple şi în România. În carantină! Asta e situaţia, cu toată dragostea! Un autocar cu 21 de români, împreună cu şoferul, au pretins la Giurgiu că vin din Grecia. Noroc că au fost daţi de gol de vameşii bulgari că vin din Calabria.", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Chirieac: Să se instituie STARE DE URGENŢĂ

"Dacă preşedintele Iohannis nu instituie stare de urgenţă, situaţia e gravă... Mai bine avem neplăceri câteva săptămâni, decât să trecem prin iad. Cunoaştem cu toţii că trăim în România, ştim capacitatea administraţiei şi a sistemului medical. Zeci de mii de oameni infectaţi ar fi de nesuportat pentru România. 

Deocamdată, medicii britancii au revizuit într-o manieră optimistă situaţia în care Marea Britanie ar fi lovită de virus. Dacă ar fi loviţi, ar muri 100.000 de oameni. Ar trebui să se închidă graniţele câteva săptămâni, nu moare nimeni dacă se întâmplă asta", a mai spus acesta. 

VEZI ŞI Autocar cu ROMÂNI din Italia, DIRECT în carantină. Cum au încercat să păcălească autoritățile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel