Coronavirus. Femeia din Timișoara a ajuns la spital, se află în carantină. Care este starea ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Spital / Imagine cu rol ilustrativ
Spital / Imagine cu rol ilustrativ
Reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara au anunțat că femeia infectată cu coronavirus a ajuns la spital. 

Virgil Musta, purtătorul de cuvânt Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, a intervenit în direct la România TV unde a explicat care este situația în ceea ce o privește pe femeia diagnosticată cu coronavirus. 

Femeia a ajuns la spital, se află în stare bună, este afebrilă și are o simptomatologie minoră. Nu a fost consultată încă de medicul nostru. Era optimistă, știa că majoritatea formelor sunt forme ușoare de boală. Nu are febră, are doar o ușoară tuse seacă. Ieri s-a prezentat la spital pentru această tuse, spunând că vine dintr-o zonă în care au existat infecții cu coronavirus, pe care a vizitat-o joia trecută. Femeia locuia singură acasă. Din informațiile pe care le am, ea și-a vizitat părinții în weekend, două prietene și un prieten. Ei au fost contactați cu toții și sunt așteptați la spital. DSP a luat legătura cu aceste persoane și urmează să fie aduse la spital pentru a fi testate. Noi suntem pregătiți pentru a testa aceste persoane, iar dacă prezintă simptomatologie îi vom interna. Avem mai multe locuri în spital dedicate acestor cazuri”, a precizat Virgil Musta, purtător de cuvânt Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel