Hochei - Campioana en-titre eliminată din lupta pentru titlu
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 12 apr 2019 / 22:22
WhatsApp
Corona Braşov a jucat cu Miercurea Ciuc
Corona Braşov a jucat cu Miercurea Ciuc într-un meci extrem de spectaculos pentru accederea în finala Campionatului național de hochei pe gheață.

ASC Corona Braşov s-a calificat în finala Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă, vineri, după ce a învins-o pe SC Miercurea Ciuc, deţinătoarea titlului, cu scorul de 4-3 (0-1, 2-1, 2-1), în deplasare. Vicecampioana a câştigat seria cu scorul general de 3-1.

Meciul de vineri, de pe Patinoarul Vakar Lajos, a fost unul cu răsturnări de scor: gazdele au deschis scorul prin Botond Flinta (02:43), apoi Corona a punctat de două ori, prin Huba Bors (20:23) şi Serghei Dorofeev (26:55), dar ciucanii au egalat prin Laszlo Horvath (30:49); acelaşi Horvath a adus-o pe Sport Club în avantaj (43:41), dar oaspeţii au înscris ultimele două goluri ale partidei, prin Daniel Trancă (44:46) şi Jereme Tendler (47:42).

Corona Braşov a câştigat primul set al seriei, cu 4-3, după prelungiri, dar SC Miercurea Ciuc s-a impus cu 4-3 în al doilea, tot sub Tâmpa, după care braşovenii au câştigat la Miercurea Ciuc cu 5-3 şi 4-3.

În finală, programată ca şi semifinalele, după sistemul cel mai bun din cinci partide, Corona Braşov o va înfrunta pe CSM Galaţi, care a trecut de ACSH Gheorgheni cu 3-0 la general.

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro