Data actualizării:
Data publicării:

Corneliu Ștefan, la ieșirea din secția de votare: "Am votat pentru un județ modern care a devenit lider în regiune

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan,  a declarat, la ieșirea din secția de votare,  că votul său a fost pentru viitorul fiecărui dâmbovițean.

"Am votat astăzi pentru viitorul fiecărui dâmbovițean și al județului #Dâmbovița!

Am votat pentru continuarea investițiilor în sănătate și școli, în drumuri și în utilități.

Am votat, de asemenea, pentru un Consiliu Judeţean care vine în sprijinul tuturor comunelor, orașelor și municipiilor din județul Dâmbovița.

Am votat pentru un județ modern care a devenit lider în regiune și pentru un județ care, datorită fiecărui dâmbovițean, a început să conteze pe plan național din toate punctele de vedere.

Ca cetățean al municipiului Târgoviște, am votat așa cum votează fiecare târgoviștean: îmi amintesc Târgoviștea de acum 12 ani, privesc la ceea ce este acum și votez știind sigur ce va deveni", a declarat Corneliu Ștefan.

La niveluljjudețului Dâmbovița sunt organizate 89 de circumscripții electorale și 434 de secții de votare. Pe listele permanente și complementare din județul Dâmbovița sunt înscriși 416 447 votanți.

Un total de 583 de candidaturi au fost depuse pentru funcția de primar, cu o predominanță covârșitoare a bărbaților (90%) față de femei (10%). 

Pentru funcțiile de consilier local și consilier județean, s-au înregistrat 4611 respectiv 201 de candidaturi, reflectând un interes semnificativ din partea comunității locale.

De asemenea, patru candidaturi au fost depuse pentru funcția de președinte al consiliului județean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel