Corneliu Ștefan, în Potlogi, la inaugurarea unei instituții culturale
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița, a fost alături de comunitatea comunei Potlogi la inaugurarea căminului cultural din satul Vlăsceni.

"În comuna Potlogi am inaugurat căminul cultural din satul Vlăsceni, proaspăt reabilitat și modernizat", a ținut să precizeze liderul CJ Dâmbovița.

"Ca toate lucrurile frumoase realizate în ultimii ani în Potlogi, căminul a fost un proiect de suflet al celui care a fost colegul și prietenul nostru, Nicolae Catrina.

Sala plină, dar și zecile de copii care au urcat pe scenă ne arată cât de importante sunt pentru viața comunităților noastre astfel de cămine. Felicitări tuturor care au pus umărul la implementarea acestui proiect!

Totodată, asigur administrația locală condusă de viceprimarul Viorel Drăghici că se va putea baza pe sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița pentru următoarele investiții din comună, așa cum s-a întâmplat și până acum".

Vezi și: Centura municipiului Moreni: A fost identificat cel mai bun traseu (https://www.dcnews.ro/centura-municipiului-moreni-a-fost-identificat-cel-mai-bun-traseu_902806.html?nxtBypassCF)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel