Corlățean, nimicitor cu Iohannis: E o datorie morală s-o spun
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Titus Corlățean
Titus Corlățean
Senatorul PSD Titus Corlăţean, membru al delegaţiei României la APCE, a reacționat după cele mai recente atacuri lansate de Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a spus că la referendumul pentru redefinirea familiei românii le-au dat „o lecție imensă" celor care au promovat „un mesaj intolerant".

”Cei care au promovat referendumul nu au fost toleranți. Dar românii au dat o lecție imensă acestor infatuați care au promovat ura și, așa cum se spune popular, i-au tratat cu flit. Românii au fost mult deasupra acelei părți a clasei politice care a promovat agresiv și cu un mesaj intolerant acel referendum”, a zis Klaus Iohannis.

Corlățean, reacție

Titus Corlățean a spus că președintele României a dorit să lovească în PSD, dar de fapt i-a atacat pe românii care cred în familie.

”Voi spune un lucru important. E o datorie morală pentru mine. Klaus Iohannis a folosit niște termeni extrem de jignitori în plan personal față de cei care ar fi inițiat și susținut referendumul pentru căsătoria dintre un bărbat și o familie. El a încercat să lovească în plan politic, dar de fapt a atacat trei milioane de oameni din România. Inițiativa a fost civică, nu politică! Noi am susținut ceea ce trei milioane de oameni au cerut. I-am lăsat pe oameni să vină la referendum. A fost foarte jignitor la adresa multor milioane de români”, a zis Titus Corlățean la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel