Corina Creţu: UE, cea mai amplă consultare publică din istorie. OPORTUNITATE pentru România
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Corina Crețu
Corina Crețu
"Uniunea Europeană pregătește cea mai amplă consultare publică din istoria sa. E o oportunitate ca vocea românilor să fie mai bine auzită la Bruxelles", transmite europarlamentarul Corina Creţu.

"'Conferința pentru viitorul Europei' prinde contur la Bruxelles, după ce inițial aceasta a fost amânată ca urmare a pandemiei. Conferința va fi un amplu proces care se va desfășura atât online, cât și în format fizic și va permite cetățenilor europeni să își spună punctul de vedere cu privire la modul în care Uniunea Europeană poate funcționa mai bine.

Părerile cetățenilor vor fi preluate și se va încerca implementarea lor.Fiind instituția care reprezintă direct cetățenii, Parlamentul European va avea un rol foarte important în pregătirea acestei conferințe. Este o oportunitate ca vocea cetățenilor pe care îi reprezentăm să se facă auzită direct, nemijlocit, la Bruxelles.

De fapt, proiectul va avea succes doar cu implicarea cetățenilor și cred că sunt multe experiențe personale și profesionale (mai ales după această perioadă) care pot contribui la o schimbare în bine. Voi comunica și în viitor pe marginea acestui subiect, pentru că m-aș bucura ca un număr cât mai mare de români să se implice în conturarea viitorului Europei", transmite Corina Creţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel