Corina Crețu, după întâlnirea cu premierul Tudose: Am fost avertizați
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Comisarul european pentru politică regională Corina Crețu a vorbit, într-o intervenție telefonică la Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, despre discuțiile avute de premierul Mihai Tudose cu liderii de la Bruxelles.

"Am fost avertizați să nu depășim deficitul de 3%. (...) S-a vorbit foarte mult de necesitatea de a ne încadra în deficitul bugetar pe care țările membre l-au stabilit, de necesitatea de a ne recâștiga încrederea după criza politică, s-a vorbit despre ridicarea MCV. (...) Din punctul meu de vedere, cred că a fost o întâlnire de succes", a spus Corina Crețu, la Antena 3.

Mihai Tudose a declarat marți, la Bruxelles, că liderii europeni sunt mulțumiți cu ceea ce s-a întâmplat până acum în România în privința Mecanismului de Cooperare și Verificare.

"Liderii europeni sunt mulțumiți cu ceea ce s-a întâmplat până acum. Suntem pe drumul cel bun. Condiția esențială e ca noi să ne menținem și sensul și viteza cu care mergem", a afirmat Tudose, la sediul Reprezentanței Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană.

El a precizat că ministrul Justiției, Tudorel Toader, va veni la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni.

"Domnul ministru al Justiției va veni până la Bruxelles să explice exact, atât președintelui Juncker, cât și domnului prim-vicepreședinte Timmermans, despre ceea ce face el acum", a spus Mihai Tudose.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel