Data actualizării:
Data publicării:

Cori Grămescu, despre felul în care arată în ultima perioadă: Am decis să nu mai fac compromisuri

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Cori Grămescu
Sursa foto: Facebook Cori Grămescu
Cori Grămescu a explicat de ce a apărut o schimbare în felul în care arată.

"Tot ce fac în sfera de nutriţie și viață se traduce într-o transformare către o viața sănătoasă, împlinită și sustenabilă, trăită conștient. Cred că, înainte de a vorbi despre calorii și macronutrienți, trebuie să vorbim despre echilibru și bucuria cu care ne trăim viața, despre a ne găsi un loc sigur în care să fim împliniți și să cultivăm coerența, liniștea și grija profundă faţă de noi înșine. Toate celelalte - încrederea în propriul corp, mulțumirea față de cum arătăm, energia cu care trăim zi de zi - vin ca o consecință a modului în care aliniem zi de zi deciziile cu acțiunile noastre.

Și, dacă vedeți o schimbare în felul în care eu însămi arăt în ultima perioadă, este pentru că, de 6 luni încoace, am decis să nu mai fac compromisuri de la propriile mele valori, să prioritizez alegerile sănătoase și odihna și să trăiesc în armonie și echilibru. După ani de zile în care am tras și mi-am depășit limite după limite, la aproape 40 de ani mă bucur de liniște, de blândețe și coerență. Ceea ce vă doresc și vouă!", a scris Cori Grămescu pe Facebook.

"Corpul femeii, pus într-o oglindă strâmbă a societăţii". Cori Grămescu recunoaște: Mi-au fost necesari 13 ani de terapie

"Corpul femeii a fost pus mereu într-o oglindă strâmbă a societăţii. Acum, mai mult decât oricând, tiparele sunt stricte, impuse de social media, iar consecinţele pe care le au asupra femeilor duc până la boli grave, chiar şi de natură psihologică. Ca să nu te afecteze astfel de chestiuni este extrem de important să ai o imagine de sine solidă, să ştii cine eşti şi ce reprezinţi tu în sinea ta. Mie mi-au fost necesari 13 ani de terapie să ajung să mă simt bine în pielea mea, să trăiesc în echilibru şi să simt că sunt împăcată cu mine însămi. Şi a fost nevoie să parcurg un drum lung de remodelare a propriului corp, de reechilibrare a relaţiei cu mâncarea, de împlinire în viaţa mea intelectuală şi spirituală şi de a-mi găsi semnificaţie şi sens în activităţile profesionale şi sociale", a scris Cori Grămescu, în urmă cu ceva timp, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel