Copilul din Iași bătut de concubinul mamei că n-a stat la tuns, a murit
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
concubin
concubin

Un copil de  cinci ani din județul Iași bătut crunt de concubinul  mamei lui pe motiv că nu ar fi stat la tuns a murit vineri seară. Băiatul abia mai respira, după ce a fost lovit în repetate rânduri, și a fost dus de urgență cu elicopterul SMURD la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iași. 

Cel care a sunat la 112 a fost chiar agresorul, care după ce şi-a vărsat nervii pe copil, s-a speriat că cel mic a leşinat.

Medicii au gasit pe corpul baiatului şi urmele unor batai mai vechi, administrate de barbat de cand se supara pe el. Ultimul motiv de... corecţie a fost ca micuţul nu a stat la tuns.

Agresorul a fost reţinut joi seară de poliţişti şi internat la Socola, unde a fost expertizat de psihiatri. Aceștia au decis că bărbatul avea discernământ în momentul în care l-a lovit pe copil. Acum, tânărul de 26 de ani se află în arest preventiv.

 Și mama copilului este cercetată de polițiști iar celălalt copil al ei, un băiat de 8 ani, i-a fost luat din grijă și dus într-un centru de plasament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel