Urmărește emisiunea live
Copilotul lui Iovan, din avionul prăbușit în Apuseni, decolează de pe Otopeni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Copilotul lui Adrian Iovan, din avionul prăbușit în Apuseni, a ajuns acum să piloteze pentru o companie de transport public care operează în România.

A suferit cinci operații grele și a trecut prin momente groaznice între fiarele contorsionate ale avionului prăbușit în Munții Apuseni în 2014, când a văzut cum pilotul Adrian Iovan s-a stins lângă el. Pătruns de dorința de a zbura din nou și fără teamă de trecut, Răzvan Petrescu a reușit să își vadă visul împlinit și să facă un pas importat pentru cariera lui. Acum a ajuns să piloteze aeronave mari, de pasageri, care decolează în fiecare zi de pe Aeroportul Otopeni.

"Sunt condiții mai bune"

Tatăl copilotului a dezvăluit că Răzvan a păstrat legătura și cu celălalt supraviețuitor al tragediei, Radu Zamfir, care i-a fost alături chiar și la nuntă."Și-a reluat zborul și acum a plecat de la noi, de la Școala Superioară de Aviație. Este la o companie de transport aerian public. E o companie de transport din România. Nu a rămas cu nicio problemă, totul e ok, și-a revenit. Și-a reluat licența de zbor, a fost declarat apt de comisia medicală și de o jumătate de an s-a mutat la companie. Nu pot să spun numele companiei. Operează de pe Otopeni. E mai bine plătit. Toți piloții aspiră să ajungă la transport. Sunt condiții mai bune. S-a și căsătorit anul trecut și la nuntă a venit și Radu Zamfir(medicul care a scăpat cu viață din accidentul aviatic n.r.)", a declarat tatăl copilotului pentru DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel