Copil de trei ani bătut crunt de concubinul mamei sale
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
smurd
smurd

Un copil de doi ani şi opt luni din judeţul Sibiu a fost transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş, marţi seară, după ce a fost bătut crunt de concubinul mamei sale, care l-ar fi trântit pe micuţ de pământ.

Bărbatul de 41 de ani, din localitatea sibiană Ighişu Nou, este cercetat pentru că a agresat, marţi seară, un copil în vârstă de doi ani şi opt luni.

"Un medic din cadrul Secţiei pediatrie a Spitalului Municipal Mediaş a sesizat Poliţia municipiului Mediaş cu privire la faptul că un copil a fost internat de urgenţă, având urme de violenţă pe corp. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că minorul a fost lovit de către concubinul mamei sale. Autorul agresiunii, în vârstă de 41 de ani, a agresat copilul pe motiv că şi-a făcut necesităţile pe el", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Din declaraţia luată mamei copilului, poliţiştii au aflat că bărbatul ar fi trântit copilul de pământ, iar din  cauza rănilor, copilul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel