Copil de 10 ani, spulberat pe trecerea de pietoni, la doar câțiva metri de locul în care a murit Raisa - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Copil de 10 ani, spulberat pe trecerea de pietoni, la doar câțiva metri de locul în care a murit Raisa / Foto: Pixabay, de Manfred Richter
Copil de 10 ani, spulberat pe trecerea de pietoni, la doar câțiva metri de locul în care a murit Raisa / Foto: Pixabay, de Manfred Richter
Un copil de 10 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni la doar câțiva metri de locul în care a fost accidentată mortal Raisa.

Un copil de 10 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Bucureștii Noi din Capitală, la doar câțiva metri de locul în care a fost accidentată mortal Raisa, scrie Realitatea.net.

Accidentul s-a produs marți, în jurul orei 16:40, în fața Parcului Bazilescu. La fața locului a intervenit imediat o ambulanță, iar copilul a fost transportat inconștient la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

”În data de 31.05.2022, în jurul orei 16.30, pe Bd. Bucureștii Noi la nr. 118 a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și un pieton minor, 10 ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ.”, anunță Poliția.

Oamenii legii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Copilul de 10 ani ar fi fost accidentat la aproximativ 500 de metri de locul unde a fost ucisă Raisa, minora de 11 ani, lovită mortal de un polițist pe trecerea de pietoni. În cazul Raiesei, avocatul Adrian Cuculis a anunțat, marți, că a fost transmis și „ultimul document medical necesar trimiterii în judecată a polițistului Popescu”.

„Ultimă oră în cazul Raisa. A ieșit și ultimul document medical necesar trimiterii în judecată a polițistului Popescu. Certificatul de la INML arată că Marina are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera, ceea ce face ca polițistul Popescu să fie cercetat și judecat și pentru vătămare corporală. Limita de zile medicale pentru infracțiunea de vătămare corporală este de 90”, a transmis, marți, 31 mai, avocatul Adrian Cuculis. Vezi mai mult AICI.

Amintim că accidentul s-a produs pe 13 ianuarie. Atunci, două fetițe au fost lovite de o maşină a Poliţiei când traversau strada pe trecerea de pietoni. În mașina poliției era un singur poliţist.

Mama Raisei, scrisoare către poliţist: Ai întrebat cu ce ne poţi ajuta...

În februarie, tot avocatul Adrian Cuculis anunţa că mama Raisei i-a transmis o scrisoare agentului care a produs accidentul, după ce acesta refuzase testul poligraf.

„Având în vedere refuzul lui, mama Raisei, doamna Barbu, m-a rugat să-i trimit scrisoarea de mai jos, ca poate într-un ultim gest de omenie să arate că nu are de ascuns ceva şi o să recunoască aproape evidentul, şi anume că stătea cu telefonul în mână la 100 de km/h într-o zonă unde viteza era limitată la 30 km/h", a transmis Adrian Cuculis. 

„Bună ziua. Liliana Barbu este numele meu, mama fetiţei mele Raisa, pe care am purtat-o, am crescut-o, am educat-o (pentru că ea chiar era un copil educat şi atent). După cum ai văzut în filmări, pentru că la trafic se pare că nu ai putut fi atent, copilul meu s-a asigurat. 

În scrisoarea pe care ne-ai trimis-o, te-ai oferit să ne ajuţi. Acum ar fi momentul să faci ceva, fiind de acord cu testul poligraf şi cu ce ţi se cere. Ajutorul pe care îl poţi da este să faci tot posibilul să nu îngreunezi ancheta... se pare că nici asta nu poţi face. Ţi-am transmis că nu te considerăm criminal, dar se pare că nici om nu prea eşti!!! Mama unui înger", transmisese femeia, conform documentului pus la dispoziţie de avocatul Adrian Cuculis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel