Copil de 11 ani, decedat după ce a fost lovit de o mașină - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Accident grav. Un copil a decedat după ce a fost lovit de o mașină. FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud
Accident grav. Un copil a decedat după ce a fost lovit de o mașină. FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud
Elicopterul SMURD intervine la un grav accident produs într-o localitate din județul Bistrița-Năsăud.

UPDATE: În aceasta după-masa, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean au fost sesizați cu privire la faptul ca pe raza localității Ciceu Mihaiești, Drumul Național 17, s-a produs un accident rutier.

”Echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului, iar din primele verificări a stabilit ca un pieton, respectiv un minor de 11 ani, din localitate ar fi fost acroșat și accidentat de o autoutilitară condusă de un bărbat de 55 de ani din județul Cluj, care circula pe Drumul Național 17 pe direcția Beclean - Dej”, se arată într-un comunicat de presă. 

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din păcate, in urma evenimentului rutier, minorul de 11 ani a decedat.

Polițiștii rutieri continuă cercetarile, urmând sa stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru fapta de ucidere din culpă.

- Știrea inițială - 

Un grav accident de circulație a avut loc la Ciceu Mihăiești, județul Bistrița-Năsăud. Conform reprezentanților ISU un copil de 10 ani a fost lovit de un autoturism. 

Victima este în stare inconștientă. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit imediat la fața locului. 

De asemenea, a fost solicitat și un elicopter SMURD pentru a prelua copilul accidentat. 

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a vedea exact care sunt cauzele producerii accidentului și cine se face vinovat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel