Consumă acest preparat zi de zi, iar medicul va uita de existența ta
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 12 Martie 2015, 10:08
WhatsApp
Organismul nostru este unul acid, ca rezultat tipic al dietei noastre "moderne" care este alcătuită în principal din alimente procesate, inclusiv sare, zahar, cofeină și alcool.

Mediul prea acid în organism prezintă anumite semne, cum ar fi oboseala, dureri de cap, dureri abdominale și un sistem imunitar slăbit, ceea ce va conduce cu siguranță la apariția bolilor cronice (cancer, diabet, boli de inimă).

Aciditatea Și alcalinitatea sunt măsurate în funcție de valoarea pH-ului. Apa simplă are un pH de 7 și este considerată a fi neutră. Fiecare valoare a pH-ului sub 7 este acidă, iar valorile mai sus de 7 sunt considerate a fi alcaline.

Când ești sănătos, pH-ul sângelui variază între 7.35 - 7.45 (ușor alcalin). Corpul tău menține echilibrul în cea mai mare parte prin rinichi și plămâni. Cu toate acestea, dezechilibrul cronic epuizează puterea corpului tău, acela fiind momentul în care se poate declanșa apariția diverselor boli.

Pentru a împiedica apariția acestui dezechilibru, există un preparat miraculos, ușor de făcut, chiar la voi acasă.

Rețeta

- 1 pahar de apă plată (200 de ml)
- 2 felii subțiri de lămâie

-1 sfert de linguriță de sare de Himalaya

1 sfert de linguriță de ghimbir măcinat 


Mod de preparare

În prima fază trebuie să începeți seara, combinând apa cu lămâia și cu sarea de Himalaya. Lămâia nu trebuie stoarsă, ci pur și simplu pusă în apă. După ce le-ați combinat, le amestecați ușor, fiind necesar să lăsați preparatul să stea circa 7-8 ore ( pe timpul nopții).

Dimineața când vă veți trezi, nu trebuie decât să scoateți lămâia din pahar, și veți avea în față o apă alcalină. Înainte de a-l bea, trebuie să adăugați ghimbirul și preparatul este tocmai bun pentru consum.

Citește și: Lăptuci, beneficii. Tratează DIABETUL, tulburările DIGESTIVE şi INSOMNIA 


Cum se consumă

Acest preparat se ia dimineața pe stomacul gol, întreg preparatul. Consumul se face pe o perioadă nelimitată.

Consumând zi de zi acest preparat, organismul dumneavoastra nu va deveni niciodată unul acid datorită apei alcaline care va echilibra practic pH-ul.

Știm foarte bine că ghimbirul este o super-plantă ce conține vitamine precum retinol, vitamina B3, B5, A, C, E, tocoferol, acid ascorbic, dar și minerale precum fier, magneziu, fosfor, mangan, siliciu, potasiu și zinc.

Combinația dintre apa alcalină și ghimbir, va deveni una extrem de puternică, protejându-te și ajutându-te în cazul apariției diverselor condiții de sănătate cum ar fi:

- prevenirea apariției cancerului, diabetului și bolilor cardiovasculare
- ameliorarea tulburărilor digestive
- tratarea tulburărilor respiratorii
- grăbirea vindecării răcelilor
- în cazul în care suferiți de cancer, acest preparat va preveni efectele secundare ale chimioterapiei
- îmbunătățirea circulației sanguine
- reglarea nivelului de zahăr din sânge
- combaterea infecțiilor și inflamațiilor
- tratarea reumatismului
- îngrijirea pielii și combaterea căderii părului 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?