Consilier județean PNL, infectat cu COVID-19, prezent la ședința CJ
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un consilier judeţean PNL, aflat în izolare COVID-19, a venit la şedinţa Consiliului Judeţean Tulcea.

Consilierul Județean Ionel Racheleanu s-a prezentat pentru a participa, cu toate că era în izolare la domiciliu, fiind confirmat pozitiv cu COVID-19, la ședința Consiliului Județean Tulcea.

Consilierul inconştient făcuse o cerere de suspendare a izolării, invocând că trebuie să se prezinte la spitalul judeţean pentru efectuarea unui examen computer tomograf (CT). Nefiind din municipiu, consilierul a „confundat” spitalul cu sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, participând nonşalant la şedinţă, cu riscul de a-i infecta pe toţi cei prezenţi în sală.

În apărarea omului inconştient a sărit avocatul Michael Gudu, încă aflat în funcția de consilier judeţean PNL şi viitor deputat, care a încercat prin diverse tertipuri avocăţeşti să arate audienţei ca un om declarat pozitiv COVID-19 poate participa liniştit la o şedinţă publică! Noaptea minţii! Încă o dată se dovedeşte că unii membri de partid liberal sunt dispuşi să treacă peste ORICE, pentru a da bine în faţa mai marilor partidului! Indiferent de urmări.

Domnule Gudu, debarasaţi-vă de interesele de partid şi priviţi în jur, la ce face acest virus. Aşa cum v-a transmis în cadrul şedinţei şi consilierul Vâlcu Dumitru, medic de mare calibru și fost director al Serviciului Județean de Ambulanță: „Nu se acordă suspendare temporară pentru măsura izolării! Omul ăsta este pozitiv şi nu are ce căuta aici! Ne poate infecta pe toţi.”

În final, consilierul a plecat de la ședință

În cele din urmă consilierul testat pozitiv a plecat. Rămâne de văzut ce măsuri vor fi luate împotrivă sa. Prin prezentul material solicităm Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Tulcea, Prefecturii Tulcea cât şi celorlate instituţii cu abilităţi în combaterea noului coronavirus, să ia măsuri în acest caz, iar domnului consilier Gudu îi sugerăm să mai pună mâna pe studiul actelor normative şi a legislaţiei „covid”, pentru a nu se mai face de râs în fata tulcenilor, chiar dacă circul ieftin este sarcină de partid…

Poliția s-a autosesizat

Până la ora 14.00, adică la patru ore de la eveniment, singurii care s-au autosesizat au fost polițiștii. „În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la faptul că un bărbat din comuna Jijila, județul Tulcea, nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu, vă facem cunoscut faptul că polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, urmând a fi efectuate cercetări în scopul clarificării situatiei de fapt si a dispunerii măsurilor conform constatărilor”, informează Tulcea Noastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel