Chis Timur - Vasile, noul director Conpet
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Chis Timur - Vasile a fost numit director general al Conpet, începând de miercuri, cu un mandat de patru ani, respectiv până la data de 6 noiembrie 2022, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti. 

"Consiliul de Administraţie a aprobat, prin Decizia nr. 27/ 06.11.2018, numirea lui Chis Timur - Vasile în funcţia de director general al Conpet SA, începând cu data de 07.11.2018, cu un mandat de 4 ani, respectiv până la data de 06.11.2022 (inclusiv), delegându-i conducerea societăţii în conformitate cu prevederile legale în vigoare, cu Actul Constitutiv şi cu contractul de mandat", se menţionează în comunicat. 

Sanda Toader, numită director economic

De asemenea, CA a aprobat numirea Sandei Toader în funcţia de director economic, tot cu un mandat de 4 ani. Cei doi au fost numiţi în urma derulării procedurii de recrutare şi selecţie efectuate în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. 

Conpet oferă servicii specializate de transport petrolier prin conducte şi cu vagoane cisternă pe calea ferată (CF), asigurând aprovizionarea rafinăriilor cu ţiţei şi derivate ale acestuia din producţia internă şi din import. Societatea operează o reţea de conducte cu o lungime de 3.800 km, care traversează 24 de judeţe ale ţării. Principalii parteneri de afaceri ai Conpet sunt OMV Petrom, Lukoil şi Rompetrol Rafinare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel