Connect-R, viitoarea soție nepregătită pentru nuntă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În ziua nunții, orice mireasă vrea să fie perfectă, fie că este vorba de make-up, coafură sau înălțimea tocului de la pantof. Însă, timpul nu lucrează în favoarea tuturor mireselor, una dintre ele fiind Misha, viitorea soție a lui Connect-R.

Duminică, îndrăgitul cuplu Connect-R și Misha vor oficializa căsătoria religioasă la o biserică din București, după ce, anul trecut, artiștii și-au spus ”DA” în fața Oficiului Stării Civile.

Misha a născut în ianuarie anul acesta o fetiță, iar, conform paparazzilor, nu a reușit să scape de toate kilogramele acumulate în timpul sarcinii, în ciuda tuturor eforturilor depuse în acest sens: cură de slăbire, ore de sport intens și masaje. Gurile rele spun că artista nu va arăta tocmai bine în ziua nunții când va îmbrăca rochia de sirenă.

Citește și: Olivia, fiica milionarului Ioan Micula, nuntă de vis. Ce rochie a purtat mireasa 


La Gala Media Music Award, de la Sibiu, Connect-R s-a destăinuit unui prieten că viitoarea lui soție s-a străduit să slăbească, însă nu a reușit să dea jos numărul de kilogramele pe care și l-a propus, ea arătându-se foarte complexată de această situație neplăcută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel