CONGRES PMP. Udrea despre scopul principal al PMP
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Congresul Partidului Mișcarea Populară (PMP) este unul important având în vedere că este prima dată când se alege o conducere statutară și are ca obiectiv nu așezarea cuiva pe funcții, ci crearea unei echipe puternice care să facă din Mișcarea Populară principalul partid de centru-dreapta în 2016, a declarat, sâmbătă, Elena Udrea, înainte de începerea lucrărilor Congresului.

"Este o competiție așteptată în acest partid pentru că nu am mai avut până acum un congres. Este prima dată când se alege o conducere statutară, așa că, eu ca unul dintre cei care sunt în competiție pentru funcția cea mai înaltă, cea mai importantă, cea pentru președintele Mișcării Populare, normal că am emoții", a spus Elena Udrea.

CONGRES PMP. Aceasta a apreciat faptul că unul dintre contracandidații săi la șefia partidului Daniel Funeriu a întâmpinat-o cu un măr verde. Udrea a spus despre Funeriu că tot timpul este drăguț și a oferit câte un măr pentru că acesta este simbolul partidului.

"Sper ca și în continuare să fac echipă cu domnul Funeriu, așa cum sper să fac echipă cu toți ceilalți. La terminarea alegerilor, acum sunt doar candidat", a precizat Elena Udrea.

VEZI ȘI: CONGRES PMP. Elena Udrea se bate cu Daniel Funeriu pentru şefia PMP. Adrian Rădulescu s-a retras

Despre retragerea lui Adrian Rădulescu din cursa pentru șefia PMP, Elena Udrea a declarat că acesta și-a depus candidatura fără să știe că și ea va candida și că, de asemenea, a făcut întotdeauna echipă cu el, mulțumindu-i în context pentru susținere.

CONGRES PMP. Udrea a afirmat că așteaptă de la Congresul PMP să fie o competiție diferită de ultima la care a participat în PDL.

"Am asigurat colegii că de data aceasta nu se va fugi cu sacul de voturi. Este o competiție care are ca obiectiv nu așezarea pe funcții a cuiva, ci construirea unei echipe puternice cu care să reușim să ducem mai departe începutul bun al PMP, să reușim să contăm în alegerile prezidențiale, de ce nu, poate chiar să dăm viitorul președinte al României și să devenim principala forță politică de centru-dreapta din 2016", a declarat Elena Udrea.

Întrebată despre faptul că în Parcul Izvor din București, în apropierea Palatului Parlamentului, unde are loc Congresul PMP, se desfășoară un concurs de parașutism, Udrea a arătat că este convinsă că participanții la concurs au venit să o susțină. Ea a adăugat că pentru femei, în special, este periculos saltul cu parașuta, având în vedere că poate fi interpretat ulterior un astfel de demers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel