CONGRES PMP. Diaconescu, rupt de gruparea Udrea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cristian-diaconescu
cristian-diaconescu
Cristian Diaconescu stă separat de gruparea Udrea, la Congresul PMP, de sâmbătă.

Cristian Diaconescu și Adrian Papahagi stau separat, la CONGRESUL PMP, de Elena Udrea, Gelu Vișan, Cristian Petrescu sau Cristi Preda, care ocupă centrul primului rând din față.

Aproximativ 1100 de delegaţi ai PMP se vor reuni, sâmbătă, în Bucureşti, la primul Congres al partidului, pentru a alege preşedintele PMP, pentru această funcţie candidând Elena Udrea, Adrian Papahagi și Daniel Funeriu.

CONGRES PMP. Adrian Rădulescu a anunţat decizia de a se retrage din cursă printr-un comunicat de presă difuzat sâmbătă.

"Sunt om de echipă şi am suficientă experienţă politică încât să înţeleg ce drum trebuie să urmeze Mişcarea Populară pentru a deveni principalul partid de centru-dreapta din România. Avem nevoie de un lider autentic, care să adune oamenii în jurul lui, gata să muncească 24 de ore pe zi dacă este nevoie, care să se lupte cu adversarii politici şi să fie şi carismatic. De aceea cred că soluţia este Elena Udrea. M-am înscris primul în această competiţie, înainte ca ea să se înscrie, aşa că acum am decis să mă retrag şi să îi acord Elenei Udrea susţinerea mea", a declarat Adrian Rădulescu, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel